Ett veckoslut i Borgå

Det här veckoslutet har jag tillbringat i Borgå tillsammans med Sandra. Det här råkar också vara den längsta bussresan jag har gjort och bokat själv, så mitt bussrädda jag jublar över att jag kommit mig på och av de hela fyra bussarna utan några problem - fast nästa gång tar jag nog tåg istället!
 
 
 
Den finaste delen av Borgå måste nog vara gamla stan, något liknande finns inte i Vasa! Jag tokförälskade mig i alla små hus och butiker och vädret kunde ju inte varit mycket bättre - sol och 20°C!
 
Vi for på den mångkulturella morsdagsfesten som ordnades för andra året vid ungdomslokalen Zentra. Otroligt god mat och fin stämning, far hit nästa år om ni har möjlighet!!
 
 
Under turen upp på Borgbacken fotade vi såpbubblor, det blev riktigt fina bilder som kommer upp snart på bloggen, jag lovar :-)
 
Från Näse sten kan man kika över staden!
 
Min blomnördsjäl gjorde bakåtvolter ett antal gånger under den här promenaden, för vitsippor är nog de vackraste vårblommorna och av dem fanns det gott om - utan att överdriva - överallt!
 
 
Av den här buketten överlevde sju stycken blommor promenaden till internatet, och fyra hemresan på söndag. #science
 
♥♥♥!!!
 
Söndagens äventyr: Loppisbesök till Kellarikirppis där jag hittade en söt klänning och ett par jeans. 
 
Ett sista besök till Borgå å innan jag skulle hem igen.
 
I Helsingfors hann jag bonda lite med duvorna...
 
...och sakta men säkert tog sedan Onnibussen mig hem. Som tur är kunde jag förkovra mig i diverse leaguevideos och Spotify, så mig gick det ingen nöd på.
 
En solklar 8/8!
Foto, Mobilfoto, Vänner | |
#1 - - Daniela:

Underbara Bilder :) Jag studerar i Borgå!

Upp