Let's say sunshine for everyone!

Igår när jag loggade in på min blogg märkte jag att det hade trillat in lite fler besökare och kommentarer än vanligt (nya besöksrekordet är 72 nu yayay!). Jag som är van med mitt blygsamma besökarantal per dag bara what nej how och såg till min lycka att blogg.se hade länkat mig i deras featured inlägg! Tusen tack ^_^ Hoppas att ni som tittade in igår trivdes och kommer tillbaka någon dag också haha!
 
Idag är en extra lång skoldag med begravningsbukettsbinderi på dagens schema och en företagskurs på kvällen - jag säger inte att jag klagar på att ha närstudiedagar men tolv timmar är kanske lite för mycket av det goda! Så samtidigt som det här tidsinställda inlägget publiceras befinner mig jag förmodligen bland blommorna i kylrummet och nynnar på den här låten från spelet "Life Is Strange" med den bästa storyn, gameplayn och soundtracket jag vet:
 
Och så har ju videkissorna börjat blomma, så värre skulle livet kunna vara!
Foto, Linnea tipsar, Musik, Skola, Ändringar i bloggen | |
#1 - - Malin:

Va fina blomsterarrangemang du gör!! Ångrar lite såhär i efterhand att jag inte pluggade till florist när jag var yngre. Pluggade musik en längre tid men blev Trädgårdsmästare tillslut istället?! Hur nu det hänger ihop 😉 Får kika in här ibland för att snappa upp lite floristknep.

Upp