Begravningsbukett

Att göra en begravningsbukett var nog av allt vi gjorde under närstudieveckorna det absolut svåraste. Att veta var alla huvudblommorna skulle placeras, hur långa de skulle vara och att kunna vara exakt tillräckligt lätt på hand att blommorna inte bryts då man placerar dem i stickmassan är någonting att öva på helt klart! Eftersom att vi sedan på kvällen ännu hade en starta eget företag-kurs blev mycket choklad konsumerad den dagen, men no regrets för mariannechokon är så fans god.
 
Jag gjorde min bukett av läderblad, salal, nejlika, ros och krysantem
 
Hahaha jag matchar ju skolans omklädningsrum med håret...🙈
Mobilfoto, Skola | |
#1 - - Linda:

Men åh! Läser du till florist? Var gärna med i min tävling lottar ut ett presentkort värt 1000:-

Svar: Ja det är ju praktiskt såklart. Jag älskar ju jeans, så har inga problem med att dra på mig ett par jeans istället;)

#2 - - Sandra N:

Alltså jag gillar din blogg big time! Och det är så nice med folk som bloggar om blommor, speciellt om det är såna som studerar där man själv studerat. Det är trädgårdsmästare du blir? Vilken inriktning har du? :)

Svar: Oj tusen tack! :D Och jo jag studerar första året på trädgårdsmästare med inriktningen blomster- och trädgårdshandel! Kommer säkert att fortsätta med floriststudier efteråt som det ser ut nu :)
blommali.blogg.se

#3 - - Sandra N:

Ah, precis den väg som jag själv har vandrat :D Blir roligt att få följa med i dina studier genom bloggen ^^ Jag längtar tillbaka (som du kanske såg i min blogg).

Svar: Å, vad kul! :) Spännande att det finns andra som bloggar om trädgårdsrelaterat här i svenskfinland också! :D
blommali.blogg.se

#4 - - Petra N:

Hejsan! Intressant att läsa om dina studier, och även jag blev nostalgisk (liksom Sandra N) eftersom jag då också under samma tid som henne studerade där till florist 2011-2013. Jag bloggade också under studietiden...Lycka till med dina studier! :)

Svar: Tack tack! :)
blommali.blogg.se

#5 - - Sara:

Hitta nyss hit, vad kul att läsa om dina studier. Trädgårdmästare/florist har liksom alltid fascinerat mig :)

Svar: Å vad kul, tack! Och välkommen :)
blommali.blogg.se

Upp