Så häär hypad för hösten!

Motljus och +14 grader om kvällen ger mig såna höstkänslor - nu får jag äntligen gräva fram halsduken, stickade tröjorna och muggen för varm saft! 
 
De första höstdagarna känns nästan som nyår, och jag får alltid samma klump i magen. Har jag tagit vara på den här sommaren eller bara släpat mig igenom den utan att tänka mera på det? (Har det gått ett år till och jag har ännu inte på klart hur man fixar med slutartiden och bländartalet när man fotar motljus??) Med skolan som börjar igen nästa vecka vet jag inte om jag är redo. Första året gick så himla fort, och nu kan jag inte använda förstaårselev som en ursäkt längre för att jag inte kan.
 
Men det ska gå, och att äntligen få träffa mina klasskompisar igen efter lovet ska bli så himla fint. Jag måste bara lära mig inför det nya året att inte jämföra min kunskap med andras för det hjälper mig faktiskt inte ett dugg. Vi har alla så olika bakgrund i klassen och tack vare det lär man sig något nytt av varandra varje dag, jag behöver faktiskt inte kunna allt nu! Om det bara vore lika lätt att tänka så i praktiken.
 
Foto, Linnea skriver, Skola | |
#1 - - JUNITJEJ:

Din blogg ser väldigt konstig ut på min dataskärm.

Svar: Tack för att du berättar, det verkar vara något strul men ska försöka fixa det :)
blommali.blogg.se

#2 - - Johanna:

Alltså e känns som att ja int ha lärt mig nånting alls under hela första åre! :S

Upp