Det här är 2014

Events, events. Första maj, Båskas sommarteater, Stockholm- och Jeppis pride och till och med en fotbollsmatch var jag på, trots att jag avskyr fotis mer än långmatte. 
 

Vårterminen i tvåan som jag satsade så jövla mycket på kompenserar att jag nästan fullkomligt sket i skolan i slutet av höstterminen i trean. Men då hade jag faktiskt roliga kurser och inte bara spare som jag har skjutit upp under hela gymnasiet (filosofi, samhällslära...), haha!


Äldstes dans tillsammans med Robin i klänningen jag själv sydde! ♥
 

Studentexamensproven i biologi och engelska! Något av det mest spännande jag har gjort, för det är svårt att förbereda sig på själva känslan att sitta i 6h och essäa. Det löste sig tho med en massa mörk choko och pizza, och jag fick ett M och ett E! 
 
Det hände också relativt roliga saker i skolan: Goggle-eyes på biologiplanscher (hahaha vem kommer ens på sånt??), jag matchade en dag skolans stolar, såg blomkransigt vacker ut i teinipeili, drack kaffe och klädde ut mig till en flugsvamp på halloween!


Jag har gjort en musikal med den kräjsigaste klassen någonsin. Kommer sakna det helt galet mycket, för trots att man skars av från verkligheten var slutproduktionsbubblan helt jövla nice.
 
Nagelbitningsindex: Nöjaktigt, det funkade tills vi började öva inför studenten och musikalen. Nästa år igen!
 

Selfieindex: Too damn high! 

Jag har sakelis blivit en gamer. Skämt åsido, om man inte räknar all in-nördande av t.ex. 2048Flappy birdPiano tiles, lite HS och Smite och givetvis League... heh. Men jag fick Julia att börja spela LoL i alla fall, which is nice :D
 

Jag yoloade.


Twice.

Fa-fa ♥
 
Islandsresan med mamma och Dansglädje - en upplevelse jag sent gömmer!
 
Alla guldvärda stunder med Robin ♥
 
Trolleri med det jag lärt mig från 9gag!
 

Och mina fina vänner, er kan jag alltid lita på!
 
"Min katt är ett derp." ♥

Favoritcykeln - faffas gamla, favoritboken och favoritväskan.
 
På sommaren jobbade jag inom grönområdesenheten i vått och torrt och var jättelycklig över mina sovmorgnar på veckosluten!
 
Familjetid ♥
 

Alla väder! Trettio grader minus och plus, regn, dimma och kjolväder ♥♥♥ Jag använde mera kjol än nånsin i år, och mera mjukisbyxor it is lyef yo.


De vackraste solnedgångarna i år.
 
Min fotoobsession blev real när jag beställde 1000 foton från 2006-2014 som jag för tillfället håller på att klistra in i ett album. 

Man kan väl allmänt säga att jag var mera kreativ i år: allt från att göra planscher och musicera till att baka, rita, fota, sy och skriva en millång dagbok. 

2014 har väl inte varit som andra år av många olika skäl, många av saker jag för ett år sen förutsåg att skulle hända det kommande året sen har nämligen hänt, whoa! Men jag tror att jag har fått erfarenheter som har fått mig att växa som person, och det är vackert! Nästa år kommer helt säkert att bli ännu mera nytt, så jag omfamnar det med öppna armar ^_^
Foto, Mobilfoto, Pjasas, Äventyr | | En kommentar |

Jag ritade med tusch igår

Lite såhär blev det, nöjd Linnea yo!
Ritat | | Kommentera |

Albumpysslas!


Nu såhär i efterhand kan jag ju undra vad jag tänkte när jag i somras beställde 1000 bilder till (shh!) som jag ska klistra in i ett fotoalbum. Med 48% inklistrat fram till januari 2013 och leidon på allt vad gäller framkallade foton och klisterlappar kan jag säga att det inte är en sak jag rekommenderar (om det inte är så att du har en om möjligt mera inbiten albummakare i ditt blod än jag!) Men det lär väl bli worth i slutändan, haha!

Throwback till 2011! Jag kommenterar inte min acksåvackra handstil.
Mobilfoto, Pjasas, Äventyr | | En kommentar |
Upp